Smal med fem-två dieten

Recept tips

Publicerad 2013-09-29 10:34:00 i femtvådieten,

Jag hittade en sida som skickar ut GRATIS 5:2 recept en gång i veckan. Allt du behöver göra är att klicka här: 5:2recept och skriva in din epost adress.
 
Do it! :D
 
 
 

Vägning (long overdue)

Publicerad 2013-09-24 14:09:18 i femtvådieten,

Anledningen till varför ni inte har hört från mig är för att jag varit deprimerad och lite sur (på mig själv) plus att jag de senaste fem dagarna har legat på soffan sjuk och inte rört en fena. Resultatet förra veckan var inte de bästa för en två veckors vägning, -0,2kg.
 
Denna vecka gick det lite bättre däremot ;)
92,4kg = -1,5kg
Totalt= -8,1kg
 
Som sagt ganska bra.
Om jag orkar ska jag senare lägga upp ett recept på ett ganska gott bröd jag mixtrade ihop en vecka sedan.

Te förgyller dagen

Publicerad 2013-09-13 07:35:05 i femtvådieten,

Åtminstone en dag med halvfasta. En klasskompis visade mig därför ett helt fantastiskt ställe i närheten av vår praktikplats som heter Java. Om ni nån gång har chansen att titta in, gör det! De har massor sorter av både te och kaffe, och dessutom väldigt fina prylar son tekoppar och småpynt. 
 

Vakna med tom mage

Publicerad 2013-09-11 11:21:59 i femtvådieten,

Igår var en jobbig fastadag. Det var en sån dag där man mer än en gång känner för att ge upp. Bara jobbiga kunder, huvudvärk, matdoft i hela huset och slutligen så visar det sig att jag bokat fel tvättid och det finns ingen ny att boka på tre dagar (det börjar eka tomt i underklädeslådan :P). 
 
Men stolt är jag över mig själv, för jag klara det :D och känslan över att vakna med en härligt skön tom mage är underbar. 
 
Nu ska jag fortsätta jobba och ikväll blir det kick off med skolan på Gubbhyllan. 
 
Ha de King

Nya blogg.se appen

Publicerad 2013-09-11 05:52:00 i Allmänt,

Alltså guu vad den är dålig! Ingenting funkar! Därför kommer det lite mindre inlägg här framöver tills det är fixat.

Äntligen helg

Publicerad 2013-09-06 19:20:09 i Livet,

Åhhhh va lång dag det har varit!! Typ tre samtal och kanske fyra personer på chatten. Det har varit ooooooliiiidligt!

Men nu är det äntligen helg och jag är påväg till mina släktingar i Vagnhärad för lite mys med både folk och fä (hundar). Det blir säkert också en och annan promenad :)

Tjingeling

6:1 vecka

Publicerad 2013-09-05 07:11:17 i femtvådieten,

Det får bli en 6:1 vecka den här gången. Försov mig lite idag så jag hann inte fixa någon lämplig lunch. Ska ändå försöka hålla mig till ett minimum. Det är det här jag tycker är så bra med 5:2, det gör inget om man flyttar på dagar eller inte kan göra två dagar man har ändå inte misslyckats. Jag tror att det är en av anledningarna varför det är så effektivt/trendigt, det är inte lika många som ger upp.

Dags att åka till praktiken, hoppas det ringer lite mer idag :)

Sammanbrott...

Publicerad 2013-09-03 07:19:00 i femtvådieten,

...ledde till avbruten fasta :/ En tuff dag kombinerad med en idiot på bussen och sedan fasta på det är tyvärr ingen bra mix. Jag blev arg på pappa för något som inte är hans fel och sedan bröt ja ihop och grät. Kände att det kanske var bäst att jag åt litegrann. Det blev en kycklingburgare.

Men nu gör ja ett nytt försök idag :)

Follow on Bloglovin

Matbloggstoppen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela