Smal med fem-två dieten

Veckans fastadagar

Publicerad 2013-11-22 08:52:35 i Mat, femtvådieten,

Normalt har jag mina lågkaloridagar på Måndag och Torsdag, men i veckan fick det bli Tisdag och Torsdag. Strannade hemma i måndags och det är så svårt att hålla sig från att äta när man bara sitter hemma och inget gör. Tänkte iaf att ni kanske ville se vad jag har ätit :)
Tisdag:
 Torsdag:
 

Utmaning VK

Publicerad 2013-11-18 09:12:00 i femtvådieten,

På viktklubb har jag skapat en utmaning som heter Sommar 2014 med 5:2. Om det är nån här som också är med i VK får ni mer än gärna gå med i utmaningen :D

Back on track

Publicerad 2013-11-14 06:45:00 i femtvådieten,

Nu kör jag igen!! Tillbaka i skolan och har normala tider, tack och lov. Dessutom kan jag gå hem och äta, det blir så mycket enklare :) Mitt första mål är att innan jul gå ner mellan 3-8kg. Tre är det realistiska och åtta är önskan :) tror ni jag kan klara det?

Har ni sett att viktklubb har börjat med 5:2? Ja råkar sitta fast med ett medlemskap i några månader till så det är ju helt fantastiskt att jag nu kan ha användninga av det. Man väljer vilka dagar som är fasta och det står 500kcal som mål.
Använde dem igår och kom upp i 447kcal, blir ganska irriterad på de där sista 53, vill så gärna använda upp allt men det är svårt att hitta något så smått :/

Dags och göra sig klar för att möta upp Janice och Johanna på bibblan för att arbeta på examensarbetet. Tjingeling

Follow on Bloglovin

Matbloggstoppen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela