Smal med fem-två dieten

Invägning vecka 1

Publicerad 2013-06-10 20:58:00 i femtvådieten,

I morse var det dags för min första invägning.......
98,4kg = -2,1kg

Minskning med 2,1kg är ganska mycket men jag trodde verkligen att det skulle vara mer och jag ligger fortfarande inom min "svajzon" (under en månad så går man upp och ner med ett eller två kilon) så jag är inte helt nöjd. Men jag har sagt att nästa veckas resultat blir beviset på om det här funkar eller inte. Möjligtvis måste jag bara ändra på nån liten sak i mina rutiner.
Pandorashop.se

Kommentarer

Postat av: Shadi

Publicerad 2013-10-06 17:13:31

Hej, ville bara säga kämpa på ska verkligen följa dig nu och prova 5:2 jag med.. Men vilken app är det du har som räknar dina kalorier? Alltså vad du har ätit idag typ? Och hur mycket tränar du på en dag? Mvh shadi och lycka till med allt!!!!

Svar: Hej tack för din support. Jag ska försöka vara mer aktiv här i fortsättningen :) Jag använder inte alltid appar men prövar lite olika MyFitnessPal och Shapeclub bla. sedan tidigare sitter jag fast i ett Viktklubb medlemskap och nu har de anpassat sin app till 5:2 så jag har tänkt börja med den :) Träning blir det inte så mycket av faktiskt. Jag är helt slut på dagarna när ja kommer hem och på helgen är jag lat helt enkelt, så där måste jag också bättra mig. Tack igen Shadi för ditt stöd :)
Jessica Persson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Follow on Bloglovin

Matbloggstoppen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela